Bye bye 2018 - hoi hoi 2019!

Vandaag is het 28 december en staat 2019 echt voor de deur. Nog maar 4 nachtjes en dan is het gewoon al 2019. Ik weet wat voor een cliché het is, maar wat VLIEGT de tijd. 1 januari 2015 hield mijn agentschap dat ik in 2006 was begonnen op te bestaan en begon mijn nieuwe avontuur: het opzetten van mijn eigen grote tassenmerk All-time Favourites.

Dat betekent dus dat ATF als tassenmerk nu dus al weer 4 jaar bestaat! En wat is er veel gebeurd. Op 1 januari 2015 toen ik weer helemaal bij nul moest beginnen, bood mijn vriend in zijn showroom mij tijdelijk een bureau aan. En kijk waar we nu zitten! Dit jaar hebben we een prachtige showroom/kantoor geopend waar alles ATF pink is. We hebben niet alleen een heerlijke werkplek, maar het is ook een gezellige toonzaal voor de collectie waar retailers welkom zijn om hun bestellingen te plaatsen. Nu we zo aan het einde van het jaar staan en we mogen terugblikken op 2018, is dit wel 1 van mijn hoogtepunten.

Maar er was meer dit jaar. Hoe langer ik ATF heb, hoe beter ik aanvoel wat wel en niet werkt. Dit betekent niet dat ik alles weet, verre van zelfs. Maar ik krijg een beetje beter door wat jullie leuk vinden. En ook wat niet. Ik heb even op een rijtje gezet wat dit jaar de twee knallers waren en wat de twee "downers" waren:

+ jullie zijn (niet allemaal) net eksters: alles wat bling bling is vinden jullie leuk! Zelfs als ik denk dat het misschien wel een beetje over the top is, slaat het juist aan. Pailletjes hebben het dit jaar heel goed gedaan. Vooral ook de camouflage bling bling shopper!

+ jullie blijven groot fan van de dierenprints! Nu is het natuurlijk ook echt de trend, maar jullie kochten massaal de luipaard print, python print en zebra print. Ik ben ooit met de python tas begonnen in 2010: al 8 jaar verkoop ik dus deze print non-stop! Later kwam daar luipaard bij, die is er denk ik nu zo'n 6 jaar en de zebra print nu 4 jaar: het blijven binnen onze collectie BESTSELLERS! ATF=Animal print. En dan kom ik meteen ook bij de handdoeken in dierenprint. Ik wilde het gewoon eens testen...en al in juni waren alle luipaard handdoeken op. De productie duurt meer dan 90 dagen, dus ik kon ze niet meer snel nabestellen. Gelukkig komen ze komende zomer opnieuw in de collectie. Maar ook in python en zebra waren de handdoeken echt een knaller dit jaar!

Maar ik zit er ook wel eens naast dus:

- De MAN bag. Ik dacht dat een grote tas voor mannen net zo populair zou kunnen worden als een grote tas voor vrouwen. Maar daar heb ik te gemakkelijk over gedacht. Niet iedere vrouw koopt de MAN bag voor haar man (helaas). En verder komen er in onze webshop natuurlijk weinig mannen. Daar had ik niet goed over nagedacht. Nu een jaar na de lancering van de ATF MAN BAG, moet ik concluderen dat als ik ooit weer een tas voor mannen wil maken, ik dit niet via de vrouw aan de man moet brengen, maar dat ik de man zelf rechtstreeks moet aanspreken in een mannen omgeving. En dus niet in een vrouwenwebshop...ze zijn bijna allemaal uitverkocht. En dan laat ik de MAN bag voorlopig even voor wat het is.

- De ATF scarf. Ik vond het zelf zo'n leuk idee. Een mooie zijde-look sjaal, met een mooie print erop, die je leuk in je haar, maar vooral leuk aan je tas kon knopen. Ik zag het als DE eyecatcher voor aan je tas. Helaas tot nu sta ik een beetje in mijn eentje voor wat betreft deze trend. Soms ben ik te vroeg. En het grappige, deze sjaal komt ook in fel roze in de nieuwe zomercollectie. Hopelijk pikken jullie 'm dan wel op.

2018 was echt een prachtig jaar. Ik ben helemaal blij & trots en samen met Eline, Layla en de kersverse Jorien, sta ik weer klaar om ook in 2019 jullie te voorzien van de leukste grote tassen en maken we jullie drukke on-the-go leven een stuk mooier, gemakkelijker en handiger. Dank je wel voor jullie enthousiasme voor ATF en ik wens jullie allemaal een gelukkig & gezond 2019! CHEERS!

Liefs Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published