Business Babes & VROUW

Het is weer vrijdag en ik zit weer aan mijn blog te schrijven. Elke week op dit moment bedenk ik me, jemig wat vliegt zo'n week voorbij en wat heb ik eigenlijk allemaal weer meegemaakt in de afgelopen dagen? Deze week stond helemaal in teken van business babes met als klapper een top uiting in VROUW Magazine.

Dinsdag kwamen de meiden van het PR bureau waar wij mee samenwerken So-PR bij ons langs op kantoor om het afgelopen zomerseizoen te evalueren, het huidige winterseizoen door te nemen en om alvast zomerplannen te maken voor 2019. In fashion werken we altijd minimaal een half jaar vooruit. Dat is soms echt heel verwarrend. Want terwijl het vandaag buiten nog een beetje zomers warm is, ligt de wintercollectie in alle leuke winkels en wordt door winkels heel veel winter bags bijbesteld, maar ontvangen wij hier in de showroom ook weer klanten die orders komen plaatsen voor zomer 2019 en het is oktober?

Deze week hebben we weer een nieuw verkooppunt toe kunnen voegen aan ons lijstje, namelijk de winkel LOFT in Hilvarenbeek. Leuk. Zij hebben een start gemaakt met onze collectie. Spannend.

Gisteren middag heb ik in Haarlem eerst een presentatie gegeven aan de nieuwe "studenten" van het trainingsprogramma van ZEAL. Ik heb deze training zelf ook gevolgd als ondernemer en heb super veel gehad aan de modules die je daar worden geleerd. Ze hadden me gevraagd wat te vertellen over de effecten van de training op mijn bedrijf. En daarna snel in de auto naar het Zuiden om een presentatie te geven aan 80 business ladies tijdens een diner. Ik heb verteld hoe ik ben begonnen aan dit avontuur en welke tegenslagen maar ook welke hoogtepunten ik ben tegengekomen "onderweg". De reacties waren echt heel leuk. Hopelijk heb ik de ladies kunnen inspireren met mij grote-tassen-avontuur.

En als klapper verscheen deze week ook nog het VROUW herfstboek met daarin een heel leuk stukje over de handige grote shoppers van All-time Favourites. Ik kan dus weer met een goed gevoel het weekend in. Zondag loop ik samen met mijn vriendinnen de jaarlijkse 10K singelloop in Utrecht. Hopelijk kan ik maandag nog lopen :-)

Heel fijn weekend iedereen. Liefs Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published