Brech wat heb je allemaal bij je?

Vrijdag avond en dus is het tijd voor mijn wekelijkse blog die ik sinds begin september niet meer vanuit Amsterdam maar vanuit Barcelona schrijf omdat ik hier ben gaan wonen om ATF Spanje op te zetten! Vandaag ben ik dus 2 maanden inwoner van Barcelona en beginnen de dagen een beetje een soortgelijk ritme te krijgen als in Nederland.

De eerste tijd heb ik steeds vanuit huis gewerkt, daarna ben ik member geworden van Soho House en kon ik ook daar gaan werken en sinds deze week heb ik een officieel kantoortje in dezelfde wijk waar ik ook woon: Eixample. 

En dus sta ik net als altijd op tijd op, maak ik een ontbijtje en vertrek naar kantoor met mijn goed gevulde kleine ATF shopper. Daar werk ik tot een uurtje of 2 en dan wordt er geluncht tot 4 uur. Ik kan daar maar moeilijk aan wennen want ik vind het zo zonde van de tijd. Ook wordt er warm geluncht en zo zat ik vanmiddag in een restaurant aan een steak. Heel gek; want zonder wijn. Ik denk dat dit de eerste keer in mijn volwassen leven is geweest dat ik water heb gedronken bij een steak. Maar als ik ‘s middags en warm eet en aan de alcohol ga, wordt het met Brech helemaal niks meer na 16:00 u. Na de lunch wordt er tot een uurtje of 7 gewerkt en dan gaat iedereen hier naar huis.

Dus ben ik net via de supermarkt naar huis gegaan, heb ik wat laatste boodschappen gekocht en ben ik even bij vrienden langsgegaan en die vroegen mij: wat heb je toch allemaal bij je in die tas? Nou..mijn leven:

- 2 laptops: ja beetje overdreven maar de 1 is een MacBook waar ik aan probeer te wennen, de ander is een normale laptop voor als ik er op m’n MacBook niet uitkom. 

- mijn ATF make-up tasje in python, een deootje, kauwgom en mijn leesbril.

- de Spaanse krant: als huiswerk moet ik elke dag de Spaanse krant lezen. 

- vandaag kreeg ik als kadootje van m’n nieuwe kantoorgenoot het boek The E myth revisited. Dit boek heb ik lang geleden al eens gelezen, maar wil het nog eens lezen. Heel attent! 

- mijn ATF pink kleurige schrijfblok

- en wijn! Want er komt een vriendinnetje logeren dit weekend! En ook nog wat andere kleine boodschappen.

Wat heb jij zoal bij je in je ATF shopper? En welke is nu jouw favoriet? Ik gebruik deze kleine shopper fishskin zilver dagelijks!  

Fijn weekend! Liefs vanuit Barcelona,

Brechje 

Kleine shopper fishskin zilver

All-time Favourites wijn

Make up tasje All-time Favourites

 

1 reactie

Volgens mij zie ik laptop sleeves op de foto met inhoud tas van Brechje? Maar die verkopen jullie niet. Of nog niet….?

Mariska 08 november, 2019

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published