Black Friday bij All-time Favourites

Leuk dat je hier weer bent en mijn blog leest! Mijn naam is Brechje en met mijn blog wil ik jou graag op de hoogte houden van wat er allemaal op mijn pad komt tijdens het bouwen van mijn eigen merk All-time Favourites. Vandaag wil ik het met jou hebben over BLACK FRIDAY. Want we krijgen al de hele maand vragen bij de klantenservice of we meedoen met BLACK FRIDAY, dus leek het me tijd hier even wat over te vertellen. 

Als online-retailer heb je te maken met heel veel jaarlijks terugkerende korting-events: Blue Monday, Pasen, Kerst, Sinterklaas, end-of-season-sale, mid season sale, Valentijn, Single's Day, BLACK FRIDAY, Cyber Monday en ga zo maar door. Als je wil zou je bijna maandelijks een uitverkoop kunnen houden, er is altijd wel een occasion. Dit is als kleine speler in de grote online wereld best heel lastig. Want we kunnen (en willen) simpelweg niet stunten met onze prijzen. Het past niet bij ATF (en ook niet bij mij als vrouw achter ATF). 

Al jaren geleden heb ik de beslissing genomen om hier het liefst helemaal niet aan mee te doen en als het niet anders kan, zo min mogelijk. We proberen als merk juist ALL-TIME favoriet te zijn; het hele jaar door. En daarmee ook jouw aankoop, jouw ATF beleving, tijdloos te houden. Waarom zouden we iets dat we altijd in de collectie hebben in de sale moeten gooien? 

Maar de tijden zijn niet makkelijk, voor niemand momenteel. En daarom willen we wel wat leuks doen. Daarom krijg je vanaf donderdag 24 november 20:00 t/m maandag 28 november 23:59, bij besteding van >€79,95, deze geweldige sunglass case t.w.v. €29,95 van ons KADO! Zo stunten we niet met de prijzen, maar hebben we wel iets leuks voor jou! 

In onze nieuwsbrief leggen we uit hoe jij deze gratis brillenkoker kunt bemachtigen! Dus schrijf je in voor onze nieuwsbrief! (helemaal onderaan op onze homepage!)

Veel liefs,

Brechje

Brillenkoker zwart All-time Favourites

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published