Black Friday bij All-time Favourites

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje en met mijn wekelijkse blog wil ik jou graag op de hoogte houden van wat er allemaal op mijn pad komt tijdens het bouwen van mijn eigen merk All-time Favourites. Vandaag wil ik het met jou hebben over BLACK FRIDAY. Want we krijgen al de hele maand vragen bij de klantenservice of we meedoen met BLACK FRIDAY, dus leek het me tijd hier even wat over te vertellen. 

Als online-retailer heb je nou eenmaal te maken met heel veel jaarlijks terugkerende korting-events: Blue Monday, Pasen, Kerst, Sinterklaas, end-of-season-sale, mid season sale, Valentijn, Single's Day, BLACK FRIDAY, Cyber Monday en ga zo maar door. Als je wil zou je bijna maandelijks een uitverkoop kunnen houden, er is altijd wel een occasion. Dit is als kleine speler in de grote online wereld best heel lastig. Want we kunnen (en willen) simpelweg niet stunten met onze prijzen. Het past niet bij ATF en ook niet bij mij als vrouw achter ATF. 

Al jaren geleden heb ik de beslissing genomen om hier het liefst helemaal niet aan mee te doen en als het niet anders kan, zo min mogelijk. We proberen als merk juist ALL-TIME favoriet te zijn; het hele jaar door. En daarmee ook jouw aankoop, jouw ATF beleving tijdloos te houden. Waarom zouden we iets dat we altijd in de collectie hebben in de sale moeten gooien? Het enige dat we elk jaar doen, in januari, is vijf dagen uitverkoop: Five Final Favourites. Dan koop je 5 dagen lang laatste items voor zachte prijsjes. Items die bijna op zijn, maar waar we nog wat restjes van over hebben. Zodat we ruimte kunnen maken voor de nieuwe collectie.

Maar de tijden zijn niet makkelijk, voor niemand momenteel. En daarom willen we wel wat leuks doen. Van vrijdag 26 november t/m maandag 29 november krijg je tijdens Black Friday, het weekend en Cyber Monday (dus 4 dagen lang) bij aankoop van een shopper, deze geweldige BLACK ATF pet t.w.v. €17,95 van ons KADO! Zo stunten we niet met de prijzen, maar hebben we wel iets leuks voor jou! 

In  de week vóór Black Friday sturen we een nieuwsbrief uit met hoe jij deze gratis pet (bij aankoop van een shopper) kunt bemachtigen! Dus schrijf je in voor onze nieuwsbrief! (helemaal onderaan op onze homepage!)

Fijn weekend, liefs

Brechje

All-time Favourites grote tassen 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published