Winnen jij en je BFF een nieuwe ATF shopper?

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Mijn naam is Brechje en ik ben de founder van All-time Favourites; mijn eigen tassenmerk dat ik ben begonnen om drukke on-the-go vrouwen te helpen in stijl alles uit hun drukke leven te halen, met mijn handige en hippe grote shoppers! Dit is, zoals je zult begrijpen, elke dag weer een grote uitdaging, maar vooral elke dag een groot plezier en een super grote passie! 

Maar...ik moet eerlijk zijn dat dit nu niet de makkelijkste tijd is. Voor niemand. Alle restricties die er zijn, alles rondom die verschrikkelijke pandemie die gaande is. Op zakelijk vlak is dat lastig, maar ook op persoonlijk vlak. Wij staan als merk echt voor feelgood. We willen jou vrolijk maken en power geven om alles uit die volle dagen te halen, leuke dingen te doen en erop uit te gaan. En dat is vandaag de dag natuurlijk niet echt makkelijk. Dat is ook op persoonlijk vlak lastig. Ik ben dan verhuisd naar Barcelona en dat brengt afstand. Maar wat nog de grootste afstand veroorzaker is, is natuurlijk Corona. En daar ben ik he-le-maal klaar mee. Ik mis mijn BFF's om leuke dingen mee te doen echt te erg. Herkenbaar? Er is er toch maar 1 die jou kan opbeuren als je er even doorheen zit of als je gewoon lekker wil lachen, praten over niks en heerlijk wil borrelen?

DAAROM HEB IK IETS LEUKS BEDACHT!

Iets waar jij EN JE BFF heel erg blij van worden! Want ik ga jou HET ALLERBESTE EXCUUS GEVEN OM HAAR DIT WEEKEND EENS EVEN OP TE ZOEKEN!

Want: jij en je BFF kunnen een nieuwe ATF tas winnen. We geven namelijk 1x bamboe bag zwart en 1x bamboe bag mosterd KADO voor de twee BFF's die de leukste, de meest vrolijke foto naar ons opsturen van jullie twee samen, met in ieder geval 1 ATF shopper op de foto. Ik geef extra punten om te winnen als jullie ALLEBEI met je shopper op de foto gaan natuurlijk EN als jullie heel hard lachen! Ik word altijd zo vrolijk van deze foto's die we opgestuurd krijgen van jullie! En ik hoop dat het maken van de foto vooral heel veel vrolijkheid opwekt. Kunnen we allemaal wel gebruiken toch?

Mail je foto UITERLIJK ZONDAG 23 JANUARI naar info@alltimefavourites.nl. Dan maken we maandag 24 januari de twee winnende BFF's bekend! Je hebt dus twee weekenden de tijd om de leukste foto's te maken samen. Doe je best!

Groetjes Brechje

p.s. hierbij wat geweldige voorbeelden:

Vrienden en All-time Favourites

All-time Favourites leukste tassen

ATFriends

XL shoppers All-time Favourites

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published