Ben ik weer!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Op de foto ben ik in Nederland, in Nijmegen om precies te zijn, maar ik typ deze blog toch echt in het zonnige Barcelona. Vorige week was ik even weg, maar nu ben ik er weer met mijn blog!

Ik ben nu ruim een jaar in Barcelona om mijn merk hier in Spanje op te zetten en wat was het een jaar! En wat is het nog steeds een raar jaar. Soms lijkt alles zo onwerkelijk allemaal. De tijd vliegt, voor mijn gevoel veel sneller dan andere jaren en ik leef alsof we in een collectieve pauzestand staan of zo. voor jou zal dat vast niet anders zijn. Toch? 

Maar goed, afgelopen maand was voor ATF een spannende maand. Eindelijk kwam de nieuwe wintercollectie binnen maar ook de zwarte croco shoppers waar iedereen zo lang naar had uitgekeken. Veel is er met deze zending mis gegaan. De productie kwam laat op gang. De boot vertrok te laat, de boot stond langer vast in Rotterdam, de goederen stonden langer vast bij de douane en als klapper op de vuurpijl, werd de levering in ons warehouse in Waspik ook weer met twee dagen vertraagd. Mijn geduld, dat toch al niet mijn sterkste kant is, werd flink op de proef gesteld. Maar goed. Alles is uiteindelijk goed gekomen. 

De fotoshoot in Nijmegen vorige maand was ook een succes. We hadden die dag echt MEGA geluk met het weer. In die week was de randstad op rood gezet en daarom hadden we de shoot verplaatst naar Nijmegen. (Nadat deze eerder al van Madrid, naar Barcelona en naar Lissabon was verplaatst). Voor social media en voor de website hebben we gewoon heel veel beeld nodig. En in de herfst/winter willen we niet alleen maar strandfoto's laten zien. (Die we vaak van jullie krijgen). Dus de druk was er echt om die shoot door te laten gaan en ik was even in Nederland, dus 2 vliegen in 1 klap. Neemt niet weg, nu we veel winter/herfst foto's hebben, dat we jou niet nodig hebben; dus zeker even een SHOUTOUT naar jullie allemaal om mij of Eline je leukste herfst- of winterfoto's te sturen van de shoppers, zoals jullie altijd gedurende de zomer doen. Zou leuk zijn. 

Nu is het weekend, heerlijk, het wordt hier in Spanje gelukkig opnieuw zonnig weer. Wel zijn ook hier in Barcelona de restaurants gesloten, dus ga ik gezellig het weekend inluiden nu met wat vrienden thuis! Geniet van je weekend en van de herfstvakantie als je die nu hebt!

Hou vol allemaal!

Liefs Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published