ATF goes Germany!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Mijn naam is Brechje en ik heb jaren geleden All-time Favourites opgericht en ik ben met mijn hele ziel en zaligheid bezig om van All-time Favourites het grootste Grote-Tassen-Merk van Europe te maken! 

Zoals jullie allemaal weten is All-time Favourites in 2014 in Nederland opgericht en ben ik in 2019 naar Barcelona verhuisd om ook in Spanje mijn merk aan de vrouw te brengen! We zijn nu anderhalf jaar actief op de Spaanse markt en ik leer elke dag weer iets nieuws over de Spaanse vrouw, het Spaanse ritme van de dag en het leven in het algemeen in Spanje. Het staat in alle opzichten ver af van hoe we in Nederland leven en niet alleen door het verschil in klimaat. Ik vind het een prachtig avontuur om ATF hier op te bouwen en gelukkig hebben we geen haast! 

De Duitse markt zijn we sinds maart dit jaar aan het bestormen. En dat is een heel ander verhaal. Duitsland staat letterlijk en figuurlijk dichterbij Nederland, qua ritme van de dag, qua emancipatie en ook wat betreft mobiliteit: ook de Duitse vrouw vervoert zichzelf en haar tas per fiets! Daarom was het voor mij, vanuit Spanje, makkelijk om de Duitse markt te openen. Ik hoefde er niet lijfelijk te wonen om te achterhalen hoe het hart van de Duitse vrouw klopt.

Maar...heel eerlijk: ik was hooguit 3x in mijn leven in Duitsland geweest! Ik ben er talrijke keren doorheen gereden op weg naar Frankrijk, maar het land an sich ken ik niet. En daarom typ ik nu deze blog niet vanuit Nederland, niet vanuit Barcelona, maar vanuit Düsseldorf en ga ik de komende dagen samen met mijn lief een rondje Duitsland maken. Ik ga eens kijken met wat voor grote tassen de Duitse vrouw loopt! Wat al wel heel leuk is om te weten: er zijn twee prints die het opvallend goed doen in Duitsland: de camouflage print en de pailletten. Zeker 60% van alle orders is 1 van deze twee prints. Grappig toch?

Wat een baan heb ik hè? Voor mij voelt het nooit als werk en is het 1 groot avontuur. Het is lastig dat het nooit ophoudt, ATF gaat 24/7 door in mijn hoofd, maar ik krijg er zoveel voldoening voor terug! Hoe mooi is het dat we met ATF vrouwen in Nederland, Spanje en Duitsland kunnen helpen stijlvol ALLES uit hun drukke leven te halen! Bags bigger than life!!

Fijn weekend, 

Liefs Brechje

Atf grote tassen

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published