Arms wide open voor een nieuw avontuur

Vandaag zit ik mijn blog niet te typen met achter mij zittend Jorien en voor mij zittend Eline op kantoor in Amsterdam. Nee. Vandaag typ ik mijn allereerste blog vanuit Barcelona, waar ik sinds deze week woon om All-time Favourites Spanje op te gaan zetten. Wat een avontuur!

Afgelopen zondag 1 september heeft Jorien de dagelijkse leiding van mij overgenomen van onze Nederlandse vestiging, zodat ik mijn handen vrij heb om te doen waar ik goed in ben; iets van de grond krijgen. (Founden zoals ze dit in het Engels noemen.) Namelijk een nieuwe markt. De Spaanse markt. Met een heel goed gevoel laat ik de Nederlandse markt over aan Jorien. Zij is een dijk van een commercieel talent dat ATF nog verder kan laten groeien en professionaliseren. Vele malen beter dan ik ooit zou kunnen. Dus dat is heel goed voor ATF. Ik heb ATF gebaard en laten groeien tot een gezonde kleuter. Nu gaat Jorien ATF NL laten groeien tot een grote meid. Zo moet je het zien. En elke maand vlieg ik even terug naar Amsterdam om met Jorien de lopende zaken door te nemen. Of Jorien vliegt naar mij, ook leuk!

En kan ik weer een nieuwe zusje op gaan zetten. Namelijk ATF España. Dat is natuurlijk een enorm avontuur. Ik vind het hartstikke spannend maar ook hartstikke leuk. In mijn wekelijkse blog ga ik jullie op de hoogte houden van mijn Spaanse avontuur. De komende maanden zullen helemaal in teken staan van het opbouwen van "local knowledge": hoe beweegt een Spaanse vrouw zich door haar dag? Wie is zij? Hoe wil zij worden aangesproken? Hoe zoekt zij op Google, etc. En dan hoop ik dat we aan het einde van het jaar de Spaanse site kunnen lanceren. Maar dan zijn we er nog niet. Dan moeten we gaan samenwerken met de Spaanse Quinty Trustfulls en Kim Kötters, die ik nog moet zien te vinden. De klantenservice, de pick&pack partner moet worden gevonden. Het wordt een hele klus. Maar ik kan niet wachten. My arms are wide open for this new adventure!

Liefs Brechje

p.s. we hadden deze week nog meer feest, want onze customer support held Eline was 1 jaar in dienst. Zo fijn als je toppers om je heen hebt werken!

ATF goes Spain

Van bootcamp in het Vondelpark, op weg naar bootcamp in Parc de la Ciutadella

Van een deur en etalage met pink ATF logo, naar een prachtige oude deur

En van een boterham met pindakaas naar pan con tomate...ik kan hier wel aan wennen. Hasta la proxima semana!

 

 

 

 

2 reacties

Heel veel succes, Brechje. Zijn regelmatig bij sandra in spanje. Komen je een keer opzoeken.

Marjan Baaten 13 september, 2019

Super Brechje. Heel veel succes. Groeten uit Silves.

Marrion Dickmann 06 september, 2019

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published