Arms wide open!

Wat een heerlijke dag is het vandaag. Met man en macht hebben Layla, Eline en ik deze week gewerkt om de nieuwe site af te krijgen en de nieuwe collectie online te krijgen. En het is ons gelukt! Om 15:00 uur vanmiddag was alles af en meteen datzelfde moment werden de eerste fall/winter items besteld in de shop!

Het was wel een race tegen de klok. Want zoals ik in mijn vorige blog al had laten weten, hadden we afgelopen week ook nog eens voor het eerst een échte sale. Van maandag 14:00 uur t/m donderdag 23:59 uur hadden we een end-of-summer sale en het was DRUK! Niet eerder hadden we op 1 moment zoveel mensen tegelijkertijd in onze webshop. Ik was bijna bang dat de shop zou ontploffen. Echt waar.

En terwijl jullie lekker aan het shoppen waren in de sale, was ik in Edinburgh voor de fotoshoot van de nieuwe wintercollectie. Ik wist niet dat het zo mooi was daar. Het was voor mij de eerste keer in Schotland. Ik had zulke mooie foto's voorbij zien komen dat het me mooi leek om daar de wintercollectie te fotograferen. We hadden een autootje gehuurd en zijn direct vanuit het vliegveld de natuur in gereden om zo de mooiste shots te kunnen schieten. Het ene plekje was nog mooier dan het andere. Soms leek het net alsof de kleur van de natuur zich helemaal aanpaste aan de tassen en andersom. Zo goed matchte alles!

Voor mij is zo'n lancering van een nieuwe collectie altijd heel spannend. Maar goed ik ben ook vol vertrouwen. Ik heb mijn arms wide open voor deze nieuwe collectie en ik hoop jullie ook. Ga er eens lekker voor zitten, snuffel eens rond hier en laat me weten welke jouw favoriet wordt! Fijn weekend!

Liefs Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published