Altijd een streepje voor!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Deze week vertel ik je hoe je altijd een streepje voor bent met een streepje in je outfit!

Elk jaar komt ie weer terug in onze collectie; het blauw/witte streepje. We hebben 'm in verschillende designs al gehad; smalle strepen, brede strepen, verticale strepen en horizontale strepen. In wit/blauw en in blauw/wit. Ik denk dat je de blauw-witte streep (in welke hoedanigheid dan ook) een echte all-time favourite kunt noemen.

Want zeg zou zelf; het streepje is toch nooit in of uit de mode? Of uberhaupt weg te denken uit het straatbeeld? Het wordt de "nautical trend" genoemd. Maar het woord trend geeft de indruk dat het iets tijdelijks is. Terwijl het juist zo tijdloos is. Toen ik mijn eerste communie deed en ja dat is heel lang geleden, 1987 om precies te zijn, droeg mijn moeder deze nautische trend al. En toen ik op de middelbare school zat, droeg iedereen die gestreepte rugby shirts met witte kraag en was Donaldson helemaal hot met alles in blauw/wit.

Iedereen die van zeilen en boten houdt denkt natuurlijk altijd in blauw/wit :-) en iedereen die niet van boten of zeilen houdt denkt bij een leuk zomer lookje toch ook vaak in blauw/wit, toch? De een noemt het Frans, denk Coco Chanel en de matrozen shirts. Maar het is ook erg Scandinavisch. Maar ook lekker Hollands! (Ben je in het buitenland, dan herken je een Nederlandse vrouw vaak al snel; witte rok/broek en een blauw/wit gestreept polootje)

Ik zeil niet en ik ben ook niet van de boten. Maar ik ben wel groot fan van de streep. In de winter en in de zomer trouwens. Het hele jaar door. Als het maar even zonnig is in het voorjaar in NL en ik moet een lekker "buiten lookje" verzinnen dat past bij het zonnetje, dan denk ik metéén aan het streepje! Voeg een blauw/wit streepje toe aan je look en je bent instant summer chic! Of dat nou een shirtje is of een ATF shopper; je haalt de zomer direct in huis.

Dit weekend wordt het heerlijk weer, dus dit is hét moment om het streepje voor de dag te halen. Heb je nou niets in je kast hangen, weet dan dat wij je altijd kunnen helpen haha! We hebben de kleine shopper big stripes, de kleine shopper sailor off white en de grote shopper sailor blue. En uiteraard bij alle drie een bijpassend toilettasje!

Geniet van het heerlijke weer. Liefs Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published