Als niemand kijkt

Dat ik een mooie handige shopper wilde ontwikkelen kwam doordat ik altijd maar vrouwen zag sjouwen met die wel zo handige maar niet zo hippe blauw/gele Zweedse shopper. Vandaag de dag zie ik natuurlijk nog steeds veel vrouwen met diezelfde tas lopen, maar ik spot ook steeds vaker vrouwen met een tas van ATF!

En daar word ik toch zo blij van! Dat kan ik met een pen niet beschrijven. Soms wil ik diegene zelfs aanspreken en zeggen dat ik het zo leuk vind, maar dat durf ik dan weer niet. Wat ik wel doe tegenwoordig, als niemand kijkt, is een foto maken heel stiekem. Dat zijn natuurlijk buitengewoon slechte kwaliteit foto’s omdat ik het snel moet doen en onopvallend. Soms moet ik mezelf in rare poses wringen om die foto überhaupt te kunnen maken.

All-time Favourites wordt steeds een beetje bekender, dus het komt steeds vaker voor dat ik iemand met een ATF shopper spot. Onderstaande foto’s maakte ik afgelopen maand. En nu ik aan de vooravond sta om te verhuizen naar Barcelona om daar ATF Spain op te richten, vraag ik me af: hoe lang zal het duren voordat ik daar Spaanse dames met een ATF tas zal spotten? Ik moet namelijk weer helemaal vanaf nul beginnen. Dat vind ik een te gekke uitdaging!

Liefs Brechje

p.s. Heb jij wel eens iemand die je helemaal niet kent, gespot met een ATF shopper?

In de trein

Bij de bus

Op het strand

Op het vliegveld

Bij de gate

4 reacties

Regelmatig en mijn zoon van 11 ook…die zegt dan: kijk mam,jouw merk😂🤣😎

Gaby 20 september, 2019

Regelmatig en mijn zoon van 11 ook…die zegt dan: kijk mam,jouw merk😂🤣😎

Gaby 20 september, 2019

Ja! 3 wkn geleden in de rij bij de gate. Ik de leopard en zij had de zebra print. Ik dacht alleen maar; die is ook leuk zeg! Wil ik ook..🙈

Dewi 30 augustus, 2019

Twee weken geleden bij het inchecken in Italië. Ze stond voor me allebei de shopper in het bagagewagentje. Ik zei; wat een handige tas he? Nou toen hebben we tot het inchecken staan kletsen.

Judith 24 augustus, 2019

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published