Alles in teken van wachten!

Vandaag begint de zomervakantie voor het zuiden van het land. Dat betekent dat midden en noord nog 1 en 2 weken moeten wachten. Iedereen in het zuiden heeft hier enorm naar uit gekeken natuurlijk. Ik had gisteren mijn broer aan de telefoon die in het zuiden woont en zijn kids waren helemaal op. Klaar voor even 6 weken geen school. Daar hebben ze toch maar een jaar op moeten wachten.

Jorien en ik hebben deze week ook de dagen geteld. Onze klantenservice-held Eline was op vakantie en dus stonden Jorien en ik deze week de klanten telefonisch en per email te woord. We zitten middenin ons hoogseizoen en dat zijn niet 1 of 2 telefoontjes. Die telefoon staat tegenwoordig de hele dag rood gloeiend. En dan ook nog Instagram, Facebook, email. Ik heb echt afgeteld naar de dag dat ze terug komt, onze Eline. En dat is vandaag! YES!

Op vakantie gaan is, zeker nu in de zomer, ook een tijd van wachten. Want of je nou op het vliegveld staat te wachten op je vlucht, in de file staat naar Zuid-Europa, op je koffer wacht of op dat koude glas wijn op terras, het duurt in de zomer altijd net wat langer, vind jij ook?

Maar waar je eigenlijk bijna niet voor hoeft te wachten, is je ATF shopper. Sinds vorig jaar juni hebben we onze distributie uitbesteed aan een partner in Heinenoord, die elke door de weekse dag tot 22:00 u en op zondag tot 21:00 u alle bestellingen staat in te pakken, zodat het diezelfde dag nog op weg gaat naar jou! En in 99% van de gevallen betekent dit dus ook dat het de ochtend erna al bij jou wordt geleverd! Top toch? Dus mocht je last-minute nog wat nodig hebben voor je vakantie; een strandtas, handbagagetas, handdoeken, toilettasjes, etc, weet dat je tot 22:00 u kunt bestellen bij ons!

Geniet van het weekend en zondag niet vergeten onze leeuwinnen aan te moedigen he?

Liefs Brechje

wachten op je koffer

wachten op je koffer

wachten op je drankje

wachten op je drankje

Wachten op de taxi naar Schiphol

wachten op de taxi naar Schiphol

 

 

 

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published