¡All-time Favourites es más que un bolso!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Deze week ben ik, na vorige week de Vrouw Achter de Tas, weer aan de beurt om te vertellen over wat er allemaal op mijn pad komt in mijn grote avontuur om van All-time Favourites het grootste grote-tassen-merk te maken. En in deze tijd van Corona is dat natuurlijk niet de makkelijkste missie. All-time Favourites is echt een feelgood merk dat wordt gebruikt en aangeschaft om er lekker opuit te gaan en/of alles uit je dag te halen. Maar als "eropuit gaan" niet mag of wordt ontraden en die drukke on-the-go levens even niet zo druk zijn, dan mis je soms die impuls om die lekkere grote tassen te kopen. Nu valt dat gelukkig in Nederland allemaal erg mee, maar hier in Spanje is het lastiger. We zijn een nieuw onbekend merk, de economie is hard geraakt en ook komen er steeds tijdelijke lockdowns waardoor je niet weg mag/kunt. En dan ook nog de mondkapjes waardoor je er al niet echt leuk uitziet, dus er leuk uitzien is de laatste zorg momenteel. 

Ik denk dat de meest gestelde vraag dit jaar wel is geweest: "Brech waarom maak je geen mondkapjes, lijkt me zo leuk in al jullie mooie printjes". Maar ik kan het niet, het lukt me echt niet. Het past ZÓ niet bij waar wij als merk voor staan. We horen vaak dat onze grote tassen een soort Pavlov reactie oproepen: als je de tas ziet denk je automatisch aan leuke dingen: vakantie, genieten, etc. Plus we staan voor alles-uit-het-leven-halen, female power en feelgood. Alles waar een mondkapje niet voor staat. Als ik een mondkapje zie, laat staan op moet zetten, voel ik zoveel afkeer. Ik wil ook geen mooi mondkapje of hip mondkapje dragen hier. Ik draag gewoon die medische van de apotheek. En hoop dat we zo snel mogelijk niet meer dit afschuwelijke ding hoeven te dragen. Ik hoop dat jullie dus begrijpen waarom wij nooit mondkapjes gaan toevoegen aan onze collectie. Hopelijk kunnen we snel weer volle bak alles uit het leven halen samen! 

Maar goed, terug naar Spanje. Deze tijd van avondklokken, zorgt dat je ook veel tijd hebt om na te denken. En bij mij gaat het denken vrijwel altijd over All-time Favourites. Hoe kunnen we nou in Spanje dat vliegwiel zodanig aan de praat krijgen, dat we volgende zomer in 2021, echt kunnen gaan knallen. En het antwoord was eigenlijk duidelijk: dan moet je hulp gaan zoeken Brech! Het leven in Spanje is echt zoveel anders dan in Nederland. Copy/paste met wat we doen in Nederland is simpelweg niet mogelijk. Ik heb lokale hulp nodig. En sinds deze week hebben we ons eerste Spaanse personeelslid Cristina. Zij gaat me helpen met alles: de nieuwsbrief, social media, email, klantenservice, klant-tevredensheidsonderzoek, influencers, events, misschien zelfs een kleine pop-up shop. En al deze week merkte ik hoe blij ik word van het samen werken. Ik ben in mijn werk redelijk solistisch ingesteld, maar daar is in de afgelopen jaren best wat in veranderd. Zeker toen All-time Favourites begon te groeien en er meiden met mij samen gingen werken. Ik word er blij van. 

En het allerleukste was, dat we donderdag, in haar eerste week, een afspraak hadden bij een PR bureau. Zij willen graag voor ons gaan werken en zij hadden een presentatie in het Spaans voorbereid waar we samen naartoe zijn gegaan. En Cristina was ronduit aan het praten met de mannen en ik hoorde haar trots zeggen; "All-time Favourites es más que un bolso, es una filosofia, un estilo de aprovechar la vida". All-time Favourites is meer dan een tas, het is een filosofie, een manier om alles uit het leven te halen. Wauw! Zij pikt snel op, dacht ik! 

En zo gaan Cristina en ik samen aan de slag de komende maanden zodat zij Spanje langzaam een beetje van mij kan overnemen en verder op kan zetten, zoals Eline doet in Nederland, zodat ik mijn handen vrij krijg voor ons derde land: Duitsland! Sky is the limit! I'm on a roll! 

Fijn weekend allemaal!

Beso, Brechje

Grote tas All-time Favourites

1 reactie

💕 nogmaals zo trots op je!!

Sanny 01 november, 2020

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published