All-time Favourites is meer dan alleen een grote tas!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Voor wie nog niet weet wie ik ben: mijn naam is Brechje Gondrie en ik ben de founder van All-time Favourites; HET grote-tassen-merk dat ik in 2011 ben begonnen met de missie om drukke on-the-go vrouwen te helpen alles uit hun drukke dag te halen.

En daarover wilde ik het vandaag eens even met jullie hebben. Over drukke on-the-go vrouwen. En de ene is misschien wat drukker dan de andere en ook meer of juist wat minder on-the-go. Maar we hebben allemaal genoeg ballen in de lucht te houden en er ligt, hoe je het ook wendt of keert aardig wat op ons bord als vrouw. Dat doen we vaak zelf natuurlijk, maar dit komt ook door de maatschappij. Het verschil tussen Nederland en Duitsland m.b.t. de positie van de vrouw is ongeveer gelijk. Maar hier in Spanje is me al een paar keer opgevallen hoe anders het nog is. Ik was naar de kapper geweest en toen ik klaar was zei de kapster tegen mij toen mijn haar zo mooi zat: "zo, nu kun je een rijke aan de haak slaan". En ik dacht WAT? Een rijke aan de haak slaan? Ik verdien mijn eigen geld! En in de supermarkt toen ik een ATF tas liet zien toen de cassiere mij vroeg of ik een plastic tasje wilde, zei deze vrouw toen ze mijn tas zag: met zo'n tas heb je geen man meer nodig, kun je alles gewoon zelf dragen! Wow, dat heb ik nog nooit gehoord in Nederland. En nu zijn dit natuurlijk incidenten en zegt dat niks over heel Spanje. Maar bedacht ik wel het volgende:

Inderdaad is All-time Favourites meer dan alleen een grote tas. Maar ik wil met All-time Favourites meer zijn dan een tassenmerk. Die grote tas van All-time Favourites moet elke vrouw een beetje FEMALE POWER geven! En vrijheid. Vrijheid om ALLES wat ze wil te KUNNEN DOEN op 1 dag en in stijl: werken, sporten, boodschappen doen, kids, shoppen, etc. Maar ook de onafhankelijkheid. Niemand hoeft haar bag-that-fits-her-life te dragen: die draagt ze namelijk lekker helemaal zelf! 

En als ik met All-time Favourites daar een beetje aan kan bijdragen, aan female power around Europe, dan ben ik heel blij! Ik heb helaas geen kinderen mogen krijgen maar ik hoop met All-time Favourites iets anders aan de wereld mee te geven! BAGS BIGGER THAN LIFE! 

Geniet van je weekend! En je female power!

Liefs Brechje 

All-time Favourites grote tassen

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published