8 vragen aan ATFriend Quinty Trustfull!

BIG NEWS! Vandaag lanceren we de limited edition, exclusief door Quinty Trustfull ontworpen QUINTY BAG! Ongeveer een jaar geleden heb ik Quinty gevraagd wat ze ervan zou vinden om haar eigen ATF shopper te ontwerpen. Ze reageerde direct heel enthousiast! Quinty is een groot ATF fan, sinds onze eerste ontmoeting tijdens een event van Friends of the brands een paar jaar geleden. Ik vertelde haar toen dat ATF vaak werd geassocieerd met Quinty omdat, zo vinden jullie, we allebei door female power, avontuur, stijl en benaderbaarheid worden gekenmerkt. Dat Quinty en ATF een samenwerking aan zouden gaan, was eigenlijk just a matter of time

Het allerleukste vond ik, op de dag dat we onze 1e afspraak hadden samen vorige zomer, dat ze gewoon lekker op haar fietsje aankwam, met haar sportkleding aan, kwam ze naast mij op terras zitten om te brainstormen over hoe we dit zouden kunnen vormgeven samen. Een 100% fashionable, vrolijke, lieve maar vooral super benaderbare vrouw die alleen maar female power en positiviteit uitstraalt. In mijn ogen dé perfecte match met ATF. Het ontwikkelen van de tas was uiteindelijk een walk in the park. Quinty weet precies wat ze wil; ze heeft een zwak voor luipaard printjes, ze houdt wel van een beetje bling/bling EN harde felle kleuren staan haar heel goed. En zo kwamen we op een luipaard shopper, mét pailletten, gecombineerd met de prachtige kleur paars. En omdat Quinty dol is op setjes, is deze limited edition Quinty Bag, enkel als set leverbaar, dus shopper + toilettas!

Daarom lijkt het me deze week heel leuk om onze maandelijke "8 vragen aan een ATFriend" bij Quinty neer te leggen!

1. Wat was je eerste item van ATF? En waarom koos je juist die? 

Dat was de grote shopper camouflage. Ik reis veel voor de Postcode Loterij naar Afrika, voor de goede doelen en daar vond ik toen deze print goed bij passen, niet te opvallend. Het materiaal is stevig, wordt niet snel vies en als we daar ter plekke aan het reizen zijn vind ik het fijn om bijvoorbeeld extra schoenen bij me te hebben. Soms moet je je schouders ergens bedekken en dan haal ik altijd een jasje uit mijn grote shopper. Ook als handbagage is deze tas echt ideaal!

2. Waar gebruik jij je ATF shopper(s) het meest voor?

Waar niet voor? Mijn man woont momenteel in Atlanta (USA) dus ik vlieg heel vaak zijn kant op en reis dan altijd met de kleine shopper black croco, die gebruik ik als handbagage. Voor dagelijks gebruik wissel ik een beetje mijn shoppers af als ik naar Koffietijd ga, op dit moment is de groene disco shopper favoriet. Ik sport vaak, dan neem ik meestal de grote shopper luipaard mee want daar passen mijn bokshandschoenen, handdoek, douchespullen, etc perfect in!

3. Wat is jouw All-time favoriete bezigheid?

Met mijn gezin zijn. Dit klinkt misschien heel cliché, maar zo is het wel. Zeker nu iedereen verspreid over de wereld en ver van elkaar woont, word ik het allerblijst als we met z'n allen compleet zijn.

4. We horen vaak dat ATF een soort feel good gevoel opwekt. Herken jij dat? En waar word jij nog meer blij van? 

Zeker herken ik dat! Ik word altijd aangesproken op mijn ATF tassen. Mensen reageren er altijd op en dat vind ik zo grappig. Blij word ik als de zon schijnt. Wakker worden in de zomer, als de stad langzaam wakker wordt, zonnestralen door de ramen, dan lig ik in mijn bed en dan denk ik: RIJKDOM!

5. Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Moeilijk, ik heb nog zoveel niet gezien. Ibiza en Mallorca zijn altijd fijn en tegenwoordig is Atlanta ook favoriet. Maar het meeste kijk ik uit naar de reizen die ik nog moet gaan maken en naar alles wat ik nog moet gaan zien. De bestemming maakt me dus ook niet uit. Ben dol op reizen!

6. Wij bij ATF houden wel van een drankje, welke is jouw favoriet? 

Mooie rode wijn. Ribeiro de Duero, Rioja, Valpolicella of Barolo. Ik hou van lekker volle rode wijnen. En op een echt heel zomerse dag een Gin Tonic. Maar dan wel Brockman gin. DIt is echt de allerlekkerste, deze moet je proeven!

7. Welke kleur/print mis jij nog in de collectie van ATF?

Ik miste een lekker hysterische luipaard print en daarom heb ik 'm dus zelf ontworpen! 

8. Is er iets dat jij mij zou willen vragen? 

Ja, wat ik me afvraag is welk gevoel jij krijgt Brechje, als je iemand met een ATF shopper ziet? 

Ja dat is natuurlijk echt het allerleukste en hier is het waarvoor ik zo hard werk! Het blijft me elke keer weer verbazen. Vooral als ik in het buitenland ben. Als ik bijvoorbeeld op een vreemd vliegveld iemand in de rij voor de incheckbalie zie met een ATF shopper. Of op het strand. Ik ben dan super trots. En wat leuk is,  tegenwoordig krijg ik van alle kanten appjes van vrienden en familie, met foto's van mensen die zij dan weer spotten met een ATF shopper! 

----------

Ga nu snel naar de QUINTY BAG en laat me weten wat jij van deze nieuwe shopper vindt! Geniet van je weekend.

Liefs Brechje

Quinty Bag

Detail foto luipaard Quinty Bag

Quinty met Quinty Bag

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published