8 vragen aan ATFriend Priscilla

Zoals jullie inmiddels weten, hebben we echte fanatiekelingen, ook wel die-hard fans die ongeveer de complete collectie in hun bezit hebben. Zo ook ATFriend Priscilla. Ik ontmoette Priscilla tijdens ons kwalitatief onderzoek, waarvoor zij zich had aangemeld. En daar werd haar gevraagd wat ze zo al had van All-time Favourites. Ik viel nog net niet van mijn stoel toen ik hoorde wat zij allemaal had aangeschaft, ZOVEEL! Voor mij blijft het soms onwerkelijk dat iemand zoveel items van mijn merk heeft. Ik werd er zelfs een beetje verlegen van toen.

En daarom leek het me een leuk idee om deze maand Priscilla aan het woord te laten en stelde haar onze 8 vragen:

1. Wat was je eerste item van ATF?

Mijn eerste item was de Canvas Old Rose toilettas die ik tijdens jullie sample sale kocht. Ik heb toen meteen de bijpassende shopper erbij besteld, de 1 kan niet zonder de ander in mijn wereld. :)

2. Waar gebruik jij je ATF shoppers het meest voor?

Ik gebruik de shopper voor alles waar ik een tas bij nodig heb; als ik de deur uitga, boodschappen ga doen, shoppen, sporten, strand, vakantie.

3. Wat is jouw all-time favourite bezigheid?

Mijn All-time favoriete bezigheid, is doen waar ik me goed bij voel. Alleen of samen met vrienden en familie. Mijn gezondheid laat de laatste jaren wat te wensen over, dus genieten van de dag, want morgen kan alles anders zijn

4. We horen vaak dat ATF een soort feel good gevoel opwekt. Herken jij dat? En waar word jij nog meer blij van?

Dat herken ik zeker! Waar ik nog meer blij van word is de zon op mijn gezicht, wanneer ik op het terras zit met een hapje, een drankje en leuk gezelschap.

5. Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Mijn favoriete vakantie bestemming, die heb ik nog niet gevonden. Zolang de sfeer relaxed is, het eten goed is en de wijn lekker dan voldoet elke bestemming.

6. Wij bij ATF houden wel van een drankje, welke is jouw favoriet?

Ik drink graag een mixje zoals Jack/Cola of Maker's/Cola en mijn ultieme drankje is dan toch wel een shotje tequila.

7. Welke print of kleur mis je nog in de collectie van ATF?

Zomervruchten print, zoals kersen, aardbeien of watermeloen

8. Is er iets dat je ons zou willen vragen?

Er is natuurlijk de toilettas, waar ik alles in prop maar een optie voor een aparte binnentas, zodat niet van alles door mijn tas heen zwerft zou ik ook erg tof vinden. Is dat misschien iets voor de volgende collectie?

@Priscilla: dank voor je leuke antwoorden! Ik zal eens gaan nadenken of we een binnentas (bag-in-bag) kunnen ontwikkelen! En wat betreft de zomervruchten print: die ga ik ook meenemen voor de zomer 2020 collectie (zomer 2019 collectie is al af)!

Fijn weekend, liefs

Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published