8 vragen aan ATFriend Marianne

Leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest. Sinds vorige maand hebben we iets nieuws hier in de blog en stellen we elke eerste vrijdag van de maand 8 vragen aan een ATFriend en deze maand is dat Marianne van Voorthuysen.

Marianne heb ik in levende lijve leren kennen tijdens 1 van onze kwalitatieve onderzoeken vorig jaar hier in de showroom. Maar ik kende haar al langer, anders gezegd; ik kende haar naam al langer omdat ze mij jaren geleden een waanzinnige foto had gestuurd van haar zebra tas die ik voor ontzettend veel doeleinden heb gebruikt; ik heb er posters van gemaakt voor de beurs in Parijs, ik heb 'm gebruikt op FB en Insta, maar ook in onze webshop. Later mailde Marianne vaker foto's, altijd erg mooie (veel van onderstaande foto's herken je misschien al van Facebook), is Marianne altijd erg enthousiast op FB en Instagram ÉN heeft zij er persoonlijk voor gezorgd dat we sinds deze zomer ook een verkooppunt hebben in Hoofddorp, daarom deze maand dus Marianne aan het woord:

1. Wat was je eerste item van ATF?

Mijn 1e item was de grote zebra shopper alweer een aantal jaren geleden. Mijn oog viel op de zebra-print, de rose binnenvoering en het materiaal, nog steeds gaat mijn ‘golden oldie’ overal mee naar toe en aan de gebruikerssporen is dat ook te zien. Inmiddels is mijn ATF collectie aardig gegroeid, mijn laatste aankoop is de sleutelhanger met het kleine tasje, echt ideaal voor kleingeld/papiergeld pasjes etc.

2. Waar gebruik jij je ATF shopper(s) het meest voor?

De shoppers gebruik ik het meest voor weekendjes weg, ze gaan mee naar de boot, logeerpartijtjes van mijn zoontje, en niet te vergeten als handbagage. Laatst vroeg een stewardess aan mij: is dat een All-time Favourite? Ze kwam ze steeds vaker tegen aan boord zei ze en werd vrolijk van alle verschillende prints, hoe leuk!

3. Wat is jouw all-time favoriete bezigheid?

Mijn favoriete bezigheden zijn de dingen waar ik vrolijk van word en de shoppers zijn er altijd bij. Varen met vrienden en familie door de grachten van Amsterdam of heerlijk genieten op het strand en blijven zitten totdat de zon ondergaat, blij dat we zo dichtbij het strand wonen.

4. We horen vaak dat ATF een soort feelgood gevoel opwekt. Herken jij dat? En waar word jij nog meer blij van?

De shoppers geven mij zeker een feelgood gevoel en ook is dat overgeslagen naar vriendinnen en recent nog 2 collega’s die de zebra-shopper + het toilettasje kado kregen. De reactie die ze gaven bij het uitpakken was heel herkenbaar, geweldig om te zien! Ik word erg blij van het mooie weer, al weken genieten we volop, zon, zee & strand..wat wil een mens nog meer?

5. Welke vakantie bestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Mijn favoriete vakantiebestemming is toch wel Spanje, de veelzijdigheid van het land, de mooie steden zoals Valencia, Malaga, Madrid en natuurlijk niet te vergeten de eilanden zoals Mallorca al jaren favoriet en Ibiza, afgelopen Mei op Formentera geweest, de kleur van de zee is daar zo bijzonder, ongelooflijk. Mijn vriend schoot daar een foto van mij met de grote shopper neoprene, alles zat in de tas wat we die dag nodig hadden op het eiland, ideaal!

6. Wij bij ATF houden wel van een drankje, welke is jouw favoriet?

Mijn favoriete drankje is momenteel Aperol Spritz, heerlijk fris en een tikkeltje bitter.

7. Welke kleur/print mis jij nog in de collectie van ATF?

De zebra en de luipaard vind ik toch wel de meest favoriete prints op het moment. Ik denk dat er weinig prints zijn die dit kunnen overtreffen, maar wellicht een polkadot of een BB-ruitje zal ook geweldig zijn. De print die je nu veel ziet op de leuke strandjurkjes, de Keffiyeh print, die vind ik geweldig.

8. Is er iets dat jij ons zou willen vragen? --> Brechje, waar haal jij jouw inspiratie vandaan en ga jij ooit nog een keer leuke ATF strandschoentjes produceren?

Oef..waar haal ik mijn inspiratie vandaan? Ik ben altijd om mij heen aan het kijken, heb oog voor details & trends. Dus door gewoon op te letten raak ik vaak al geïnspireerd. Ook kijk ik veel op Instagram waar ik veel buitenlandse labels volg, maar wat een echte walhalla is voor mij, is de app van net-a-porter. Daar heb je de editorial pagina en daar snuffel ik door de mooiste reportages en shoots. Prachtig. Ook doen vakantie en reizen mij altijd goed. Dan heb ik rust en ruimte in mijn hoofd voor nieuwe ideeën plus: in het buitenland kleden mensen zich net weer anders en dat brengt me ook op ideeën. Wat betreft schoentjes moet ik je echt teleurstellen, die komen waarschijnlijk nooit meer in de collectie. Maar ik heb ook goed nieuws voor je: in de nieuwe zomer 2019 collectie komt een soort van Keffiyeh print; een kleine shopper in zwart en een grote in rood, allebei met pompoms eraan. Echt heel leuk EN..er komt ook een matching badlaken bij. Stay tuned!

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published