4 op een rij!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland & Europa te maken. Deze week wil ik jullie het hoe en waarom van de verschillende formaten shoppers uitleggen.

Het allereerste model in de collectie was natuurlijk de grote shopper. Ik heb me laten inspireren door de welbekende Ikea shopper, maar voegde eigenlijk zoveel mooie en handige eigenschappen toe dat het een top oplossing bleek voor al die drukke vrouwen, met een on-the-go lifestyle die alles uit het leven willen halen!

Om het jullie een beetje makkelijk te maken om je portemonnee of sleutels te vinden in die grote tas, maakte ik er een toilettasje bij (ook wel bag-in-bag) dat je aan de binnenkant vast kon klikken aan dat handige koordje. Dat was het idee. Later bleek die toilettas (want ja zo is ook de naam) ideaal voor je douchespullen voor na het sporten of voor je zonnebrand als je naar het strand gaat. Het scheelt bij mij op vakantie een boel gevloek nu ik in 1x die fles zonnebrand kan vinden in het bijpassende toilettasje in mijn grote shopper! 

In de jaren die volgden kregen we ook vraag naar een kleiner formaat shopper. Een maatje dat groot genoeg was voor een paar boodschappen of om mee te nemen naar je werk. Waar je je handtas in kan gooien en wat boodschappen bijvoorbeeld. Zo ontstond de kleine shopper. Het was een beetje zoeken naar de juiste afmeting, maar die hebben we uiteindelijk met wat hulp van jullie, perfect kunnen ontwikkelen. Ik heb zelf eigenlijk elke dag een kleine shopper bij me. Ik gooi daar mijn bhandtasje in en dan mijn lunch of sportkleding erbij. Voor mij het ideale maatje voor elke dag.

Net toen ik dacht dat we het assortiment wel zo'n beetje af hadden; groot, klein en de toilettas, bleek dat toch niet het geval. Ik had zoveel verzoeken gekregen of we niet nóg 1 maatje kleiner zouden kunnen gaan, het type handtas, dat ik daar wat mee moest doen. En zo ontstond de shopper XS. Deze hebben we destijds getest in 1 kleur: zwart croco en is eigenlijk altijd uitverkocht. 

Dus toen de collectie qua formaten helemaal uitgekristaliseerd was, kregen we ineens weer heel andere verzoeken: hoezo is de disco shopper groen er niet in het groot of de pailletten shopper niet in het XS? Dus....vanaf deze zomer gaan vrijwel alle prints er in 4 formaten komen! Ga maar vast kijken op onze pre-order pagina! Klik hier, dan zie je wat je nu al kunt bestellen voor levering vanaf 8 mei! 

Te leuk toch?

LIefs Brechje

Hierbij de 4 formaten:

Grote shopper

KLeine shopper

XS shopper

toilettas groen

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published