4 op een rij!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Deze week wil ik jullie het hoe en waarom van de verschillende formaten shoppers uitleggen.

Het allereerste model in de collectie was natuurlijk de grote shopper. Ik heb me laten inspireren door de welbekende Ikea shopper, maar voegde eigenlijk zoveel mooie en handige eigenschappen toe dat het een top oplossing bleek voor al die drukke vrouwen, met een on-the-go lifestyle die alles uit het leven willen halen!

Om het jullie een beetje makkelijk te maken om je portemonnee of sleutels te vinden in die grote tas, maakte ik er een toilettasje bij dat je aan de binnenkant vast kon klikken. Dat was het idee. Later bleek het ideaal voor je douchespullen voor na het sporten of voor je zonnebrand als je naar het strand gaat. Het scheelt bij mij op vakantie een boel gevloek nu manlief in 1x die fles zonnebrand kan vinden in het bijpassende toilettasje! Laat een man iets zoeken in je tas; groot of klein; kansloos! Herkenbaar?

In de afgelopen jaren kregen we ook vraag naar een kleiner formaat shopper. Een maatje dat groot genoeg was voor een paar boodschappen of om mee te nemen naar je werk. Waar je je handtas in kan gooien en wat boodschappen bijvoorbeeld. Zo ontstond de kleine shopper. Het was een beetje zoeken naar de juiste afmeting, maar die hebben we uiteindelijk met wat hulp van jullie, perfect kunnen ontwikkelen. Ik heb zelf eigenlijk elke dag een kleine shopper bij me. Ik gooi daar mijn bucket bag (nu in de sale!) in en dan mijn lunch of sportkleding erbij. Voor mij het ideale maatje voor elke dag.

Toen dacht ik dat we het assortiment wel zo'n beetje af hadden; groot, klein en de toilettas. Maar dat bleek toch anders. Ik had al een paar keer een mailtje gekregen of we niet nóg 1 maatje kleiner zouden kunnen gaan. Het type handtas. En zo ontstond de shopper XS. Deze hebben we afgelopen winter toegevoegd aan de collectie. Als testje in 1 kleur. Het is echt een snoepje, al zeg ik het zelf.

Nu is mijn vraag, nu ik weer bezig ben met de nieuwe winter 2018 collectie; vinden jullie dit een leuke toevoeging? Maakt dit formaatje de collectie compleet? Is het nu 4 op een rij? Of moeten we het bij 3 op een rij houden? Ik hoor het graag van jullie!

Fijn weekend iedereen! Liefs Brechje xoxo

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published